Play’n GO gör dig redo för en episk uppgörelse i Wild Bandolier

23 mars 2023 – Följ med en revolverman i vilda västern och ta så mycket byte som möjligt i Play’n GO:s senaste online-slot Wild Bandolier!

I årtionden har cowboys och revolverbärande banditer regerat med hårresande uppgörelser i vilda västern. Play’n GO:s Wild Bandolier är inte annorlunda.

Följ en revolverman på jakt efter pengar genom staden samtidigt som du försöker undvika sheriffen med ett pålitligt skjutvapen och ett precist mål. Den här spelautomaten med många funktioner är inte för gulaktiga banditer!

Efter varje snurr kan Wild-kulor avfyras på hjulen med hjälp av en måltavla, vilket knyter ihop skjutmekaniken och berättelsen med slotten. Så länge spelaren inte stöter på en sheriff-symbol fortsätter spelaren att samla Wilds, vilket placerar dem i en hårresande uppgörelse.

Smoke & Mirror-funktionen utlöses när endast två Scatters landar. Spelaren har chansen att hjulen snurrar igen och får en tredje Scatter, vilket låser upp Free Spins. När den aktiverats får spelaren 10 Free Spins, och kan då välja en Wanted Poster, vilket fördjupar dem i cowboy-kulturen och avslöjar flera Guaranteed Wilds.

Fans med örnögon kanske tycker att Wild Bandolier påminner om andra Wild West-slots från Play’n GO som Golden Colts (2019), Gunslinger Reloaded (2018), Wild Trigger (2022) och den postapokalyptiska actiontiteln The Last Sundown (2021).

George Olekszy, chef för Game Retention på Play’n GO, säger:

”Western-slots är mycket framgångsrika, så vi gjorde mer än vad vi kunde för Wild Bandolier.”
”Smoke & Mirror-funktionen är fantastisk. Vetskapen om att du kan komplettera en vinstlinje med ytterligare en Scatter lyfter verkligen den här spelautomaten till nästa nivå och skapar fler sätt att vinna. Att binda skjutfunktionen med sheriffen gör också att spelet och berättelsen nästan blir en och samma sak, vilket ger ett extra lager av spänningsfylld spänning i varje omgång.”

Spela spelet här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen